Werkwijze

Om te beginnen zal er een geheel vrijblijvende kennismaking plaats vinden. Tijdens deze kennismaking hoor ik graag uw wensen, doelen en verwachtingen. Zowel de verwachtingen van uzelf, als de verwachtingen die u van mij heeft zijn van belang. Hoe beter de verwachtingen worden uitgesproken, hoe beter wij kunnen samenwerken richting uw gestelde doel.

Tevens zal ik tijdens deze kennismaking mezelf voorstellen, mijn achtergrond vertellen en de verschillende mogelijkheden met u bespreken. Wij gaan een traject volgen waar u zich goed bij voelt en waar u vertrouwen in heeft.

Als mijn werkwijze u aanspreekt dan zal er na de kennismaking een vervolgafspraak worden gemaakt. Afhankelijk van welk traject wij samen gaan volgen, zal er wekelijks of 2 wekelijks contact zijn. Daarna wordt er overgegaan naar maandelijks contact.

In mijn adviezen ga ik uit van uw huidige leefstijl en eetpatroon. Dit is uw en mijn beginpunt. Van daaruit zal ik stapsgewijs kleine veranderingen gaan aanbrengen. Dit doe ik bewust stapsgewijs zodat het voor u beter en makkelijker vol te houden is. Samen moeten wij namelijk een voedingspatroon vinden dat voor u vol te houden is en makkelijk toe te passen is in uw leefstijl.