Yes

9353725Yes, er zijn versoepelingen. Yes, veel beroepen mogen weer. Of hebben een datum gekregen vanaf weer ze mogen. Ik ben heel blij voor mensen die werken in deze beroepen. Het is ze gegund. Fijn dat er versoepelingen mogelijk zijn. Nu hopen dat iedereen nog steeds zijn/haar gezonde verstand gebruikt om te voorkomen dat er een nieuwe piek komt.

Ik heb gisteren een bericht gelezen (en gedeeld op de facebookpagina van Slim with Food) over dat de Fransen gemiddeld 2,5 kg zijn bijgekomen tijdens de corona crisis. Zou dat in Nederland ook zo zijn?

Zijn jullie/wij meer gaan eten doordat we meer thuis zitten? Zijn jullie/wij minder gaan bewegen omdat de sportscholen dicht zijn? (Overigens heel jammer en onbegrijpelijk dat deze nog niet open mogen).

In het begin van deze crisis heb ik nog opgelet met wat ik allemaal wel en niet in mijn mond duwde. Maar na 3 weken zag ik het allemaal niet meer zitten en heb ik alles gegeten wat los en vast zat. Gevolg; bijkomen! Gelukkig niet zo veel als de gemiddelde Franse, maar toch. Dat ik ben bijgekomen heb ik jullie overigens al eens verteld in een eerdere blog.

Inmiddels is dat extra gewicht er weer af. Ik let weer op mijn eten en beweeg voldoende. Heb toch niks beters te doen, dus tijd genoeg.

Ik weet wat ik moet eten en wat gezond is. Iedereen weet (zo ongeveer wel) wat gezond is. Maar mocht je toch nog vragen hebben dan hoor ik deze graag. Ik/wij (gewichtsconsulenten/voedingsdeskundigen) zijn er om jullie te helpen. En nee dat kost niet altijd geld. En er wordt ook niet altijd een verkooppraatje gehouden.

Voor nu: Stay healthy en gebruik je gezonde verstand.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s