Haw pin

Goedemorgen Allemaal,

Zoals we gisteravond hebben gehoord veranderd er voor ons (volwassenen) vrij weinig tot en met 20 mei. We moeten dus nog volhouden. Zoals ze het hier in het zuiden zeggen “Haw pin”.

Zoals ik al eerder aangaf kost het me moeite om gemotiveerd te blijven. Dat was ook terug te zien in mijn gewicht. Sinds ik die blog heb geschreven ben ik extra goed aan het opletten. En mijn doelen heb ik tot nu toe (ja, het zijn pas 2 dagen) elke dag gehaald. Dit wil ik zo voort zetten totdat dit allemaal voorbij is. Dus ook voor mij geldt: “Haw pin”. Hoe moeilijk dat soms ook is.

Gezondheid is belangrijk en nu nog belangrijker. Bijna iedereen weet wel wat hij of zij moet doen om gezond te zijn of gezonder te worden. Maar toch lukt het veel mensen niet alleen. Of hebben ze al van alles geprobeerd, maar houden ze het niet vol. En daarbij, de mogelijkheden zijn eindeloos. En iedereen weet het wel beter. Dat maakt het er niet makkelijker op.

Zoals jullie wellicht weten kan ik helpen. En dat kan op verschillende manieren. Zo kun je aansluiten bij de afvalclub, kan ik een op maat gemaakt weekmenu maken of gaan we een individueel traject van start. Wat het beste bij je past is op voorhand moeilijk te zeggen. Maar samen komen we daar wel uit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten dan kun je dat terug vinden op deze site.

Verder ben ik ook bevoegd om kinderen en ouderen te helpen. Dus mocht je daar vragen over hebben of andere vragen hebben mail dan naar: info@slimwithfood.nl of bel of app naar 06-29596085.

Stay healthy en haw pin

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s