Coronavirus

Het coronavirus heeft ons allemaal in de ban. Het raakt ons allemaal. Of we nu willen of niet.We kunnen er niet aan ontkomen. We moeten er met zijn alle het beste van proberen te maken.

Hoe doe je dat? Er het beste van maken? Sowieso beginnen met alle adviezen en regels op te volgen. Iedereen is inmiddels wel op de hoogte van de adviezen en regels als geen handen schudden/afstand houden van elkaar/handen regelmatig wassen, enz.

Daarnaast kun je zelf ook nog een aantal dingen doen om te zorgen voor een goede weerstand. Drink voldoende. Dat wil zeggen; drink 2 tot 2,5 liter vocht per dag. En dan het liefst water of koffie/thee zonder melk en suiker. corona-virusEet 2 stuks fruit per dag. Niet meer want in fruit zitten natuurlijke suikers en te veel is onder andere slecht voor je tanden. Eet 250 gram groenten per dag. Verspreid dit over de dag, want in 1x is het erg veel en gaat het tegen staan. Dus neem rauwkost als tussendoortje of eet het bij je lunch. Je kunt ter aanvulling nog extra vitamine slikken. Multi-vitamine of vitamine C zijn een goede aanvulling. Dit is geen vervanging, maar een aanvulling.

Beweeg voldoende. Ik weet dat alle sportscholen/zwembaden en sportaccommodaties gesloten zijn, maar je kunt wel een stuk gaan wandelen/fietsen of rennen. Houd wel voldoende afstand tot elkaar.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s