Kinderloos weekend en alcohol

Goedemorgen Allemaal,

Kinderloos weekend en alcohol is geen goede combinatie als je op je gewicht wilt letten. Het is zelfs een zeer slechte combinatie. Zo slecht (voor mij dan) dat het resulteert in 1 kg bijkomen in plaats van afvallen.

Onze kinderen hebben een geweldig weekend gehad bij opa. Ze hadden een “niet-verjaardagsfeestje”. Dit was volgens mij een leuker feestje dan een verjaardagsfeestje, als ik onze kinderen mag geloven. Veel spelen, glittertattoo’s, film kijken, frietjes eten van de tafel, cupcakes, snoep en weinig (heel weinig) slapen.

download

Papa en mama hadden door dit “niet-verjaardagsfeestje” ook een leuk weekend. Lekker op het terras zitten (bij het beste terras van Limburg), genieten van een hapje en een drankje. Nou ja, 1 drankje…… meerdere drankjes. Om precies te zijn 2 hugo, 1 rose en 2 gin tonic. Erg lekker allemaal. Maar helaas krijg je door die alcohol snack zin en daar hebben we aan toegegeven. Dus we hebben nog bitterballen en chips gegeten. Ja, ook ik ga wel eens de fout in. Ben immers ook maar een mens.

Gisteren nog een verjaardag van oma/omi. Ze is 91 geworden dus dat mag gevierd worden. Heerlijke vlaai gegeten (ook niet goed voor de lijn, maar wel erg lekker) en ook nu kwamen de bitterballen weer voorbij. Maar die heb ik kunnen weerstaan.

Vandaag gaat de knop weer om. En nu echt. Over een aantal weken gaan we op vakantie en dan wil ik graag nog een paar kilo kwijt zijn. Dus we gaan goed op ons eten letten en sporten. Nu mijn wederhelft vakantie heeft, heb ik daar meer tijd voor. En hij heeft me uitgedaagd voor een push-up challenge. Hier zeg ik natuurlijk geen “nee” tegen. Dus we gaan ervoor. Op naar 100 push-up (HELP)!

Een hele fijn week allemaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s