Weegmoment 3

Goedemiddag Allemaal,

Iets later dan jullie van mij gewend zijn een bericht. Normaliter blog ik meteen in de ochtend, maar dat is er vandaag eerder niet van gekomen.

Ik had namelijk besloten om even quality time door te brengen met mijn dochtertje. Even een moeder -dochter-momentje. O zo belangrijk en eigenlijk doe ik dat te weinig. Dus we zijn onze nagels gaan lakken en even lekker samen gek doen. Nu kan dat nog, want ze hoeft nog niet naar school. Na de zomervakantie mag ze ook naar school en zullen er minder van deze momenten zijn, dus nu nog even van profiteren. Mooie-tekst-over-moeder-en-dochter.1384867546-van-7144laura

Jullie zijn natuurlijk heel erg benieuwd hoe het met mijn gewicht gaat. Ik ben de afgelopen week 0.4 kg afgevallen. De 70 kg staat weer op de weegschaal. Jammer dat er alleen nog een getal achter de komma staat. Maar goed, we blijven positief. Mijn gewicht gaat omlaag en daar gaat het om. Over maximaal 2 weken wil ik dat de “6” vooraan staan als ik op mijn weegschaal ga staan, dus we gaan door.

Sta er nog van te kijken dat ik 0.4 kg ben afgevallen. Heb dit weekend 2 dagen ge-bbq-ed en lekker dat het was!! De rest van de 2 dagen wel opgelet. En gisteren alleen maar spa gedronken en veel sla en rauwkost gegeten.

Dus je kunt best bbq-en en toch afvallen. Dat zien jullie nu wel.

Geniet van het goede weer!! Tot volgende week

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s