Na 1 week

Goedemorgen Allemaal,

Ik heb de afgelopen week extra goed op mijn eten gelet. Niet gesnoept, zo min mogelijk zoet beleg op mijn brood (niet helemaal gelukt. 1 avond voor de bijl gegaan) en goed opgelet qua drinken. Ik drink al nauwelijks frisdrank, maar dat heb ik de afgelopen week helemaal niet gedaan. Alleen water en thee.

Bewegen heb ik ook iets beter gedaan, daar mijn dochtertje heeft leren fietsen zonder zijwieltjes (TROTS op haar) en ik er achteraan heb gerend om te voorkomen dat ze viel. Ze heeft het nu onder de knie. Nu de rem nog vinden. Dus ik blijf nog even naast haar rennen. Zo hebben we 2 vliegen in 1 klap; zij leert fietsen EN remmen. En ik krijg extra lichaamsbeweging.

Het resultaat mag er daarom ook wel zijn. 1.3 kg minder dan vorige week. Mijn weegschaal was dus in een goede bui vanmorgen. Ik ben hier heel blij mee, maar ik ben er nog niet. De 70 kg komt in zicht, maar er moet minimaal nog een keer hetzelfde af wil ik net onder de 70 kg uitkomen. En daarna mag er nog wel wat af zodat ik speling heb.

Ik blijf doorgaan en blijf proberen. afvallen-7-tips-die-je-vandaag-al-kan-toepassen-857-w800

Dat is het voordeel van afvallen; je kunt op elk gewenst moment opnieuw proberen. Maar je moet het dan wel doen. En daarna ook doorgaan. Afvallen is niet makkelijk, dit kost doorzettingsvermogen en wilskracht, maar uiteindelijk is het het wel waard. Afvallen gaat helaas ook niet van zelf (maar goed ook, anders had ik geen werk). Je moet er dingen voor doen en laten. Maar als ik het kan dan kan iedereen het.

Lukt het je niet alleen? Schakel dan hulp in. Er zijn genoeg mensen kunnen helpen of zeggen dat ze kunnen helpen. Misschien wel handig om niet zomaar iedereen te vertrouwen. Vraag naar de benodigde diploma’s en informeer hoe ze te werk gaan. En welke prijs ze hanteren.

Geloof niet in sprookjes! Er bestaan geen wonderpilletjes of smeerseltjes. Het komt er uiteindelijk allemaal op neer dat je minder moet eten dan je verbrand als je wenst af te vallen. Dus geloof niet alles wat je ziet en hoort.

Ik ga door met gezond eten en drinken. En probeer weer voldoende te bewegen. Volgende week horen jullie weer van me.

Fijn week allemaal.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s